Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba
Újra dolgozom
Várom Önöket szeretettel

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Árak

A fül, orr és köldök piercing belövés árai

A feltüntetett árak tartalmazzák a steril ékszert, a szakértelmet és a munkadíjat is! A fizetendő végösszeget befolyásolja, hogy melyik fülbelövő készüléket választja, a választott rendszerhez milyen anyagból gyártott és milyen fazonú belőhető fülbevalót kér. Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is. A levélben kérem írják meg a kiválasztott fülbelövő készüléket valamint azt, hogy milyen anyagból készült belőhető fülbevalóval és melyik fazonnal szeretnék esetleg a szolgáltatást igénybe venni. 

A kiszállás díja
A fülbelövés, kiszállással az Önök otthonában térítés ellenében is igénybe vehető, ennek költségéről szívesen adok tájékoztatást miután tudom, hogy esetleg hol szeretnék a szolgáltatást igénybe venni.
Studex System 75

A Studex, System 75 füllyukasztó készülékével a füllyukasztás ára az egy pár steril, nikkelmentes orvosi fém ékszerrel fazontól függően 7000 Ft - 10.000 Ft között kapható. Steril, titánium fülbevalóval a szolgáltatás ára 8000 Ft ékszertől függetlenül. 14 karátos aranyból készült belőhető fülbevalók ára a behelyezéssel együtt 16.000 Ft - 20.000 Ft között mozog.