Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba
Újra dolgozom
Várom Önöket szeretettel

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Vélemények rólam...

Bátori Nikolett

Nagyon precizen és profin végzed a munkád ! </p></div></div><div class=

2016. december 12., hétfő


Nagy Renáta

Szia </p></div></div><div class=

2016. december 12., hétfő


Tóthné Márki Henrietta

Szia! A kislányom, Dorina, 9 hónaposan kapta meg az első fülbevalóját. Egy barátnőm ajánlotta Nórát, aki otthoni környezetben, nagyon profi módon, gyorsan, pontosan és fájdalommentesen elvégezte a fülbelövést. Köszönjük a kedvességét, türelmét és segítőkészségét! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2016. december 12., hétfő


Veres Rebeka Noémi

A legjobb választásunk volt, hogy hozzád mentünk. Nagyon barátságos, kedves és megbízható. Nem utolsó sorban nagyon rugalmas. Az biztos, hogy ha lesz még fülbelövésre szükség nem is kérdés, hogy hozzád megyünk Nóra

2016. december 12., hétfő


Sándor Edina

Otthonunkban kaphatta meg kislányunk Csenge első fülbevalóját neked köszönhetően!
Kedves,türelmes és közvetlen Nóri!Mindenkinek ajánlom aki fülbelövés előtt áll!

2016. december 12., hétfő


Szűcsné Sebők Kata

Zselyke 10 hetesen lett fülcsi tulajdonos 29 hónappal ezelőtt, szinte nem is sírt, gyönyörűen áll a fülében azóta is a kis karika fülbevalója! Kényelmes volt, hogy házhoz jöttél! Követve az utasításod egyszer sem gyulladt be, semmi gond nem volt vele! Kedves, precíz, gyors, munkájára igényes embert ismerhettem meg benned! Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom azóta is a munkád!
Köszönjük!

2016. december 12., hétfő


Pomázi Krisztina

: Nóra 3 hónapos volt mikor megkapta első fülbevalóját. Èn paráztam a legjobban, hogy fájni fog a kicsinek, de Nóra Mátyás megnyugtatott hogy semmit nem fog érezni ès így is lett. Nagyon profi volt. Fèl percig se tartott az egèsz :) köszönjük szépen azóta is gyönyörködünk benne

2016. december 12., hétfő


Benedek Noémi

Az én kislányom két éve kapta meg a fülbevalóját.Akkor jártál nálunk.Kicsit féltem,hogy majd sírni fog,de a Te szavaiddal élve Nóra,Vivien mosolyogva lett fülbevaló tulajdonos. :) Még egyszer köszönjük.

2016. december 12., hétfő


Juhász Brigitta

Trixi 3.5 hós volt mikor megkapta első fülbevalóját! Keresve se találhattam volna jobb embert.Otthonias légkör,kedves,precíz és nem utolsó sorban mindent elkövetett,hogy ne maradjon rossz élmény egyikünknek sem :) Csakis ajánlani tudom őt! :) Köszönjük

2016. december 12., hétfő


Zsupos József

Mi is köszönjük a segítőkészségedet és szakértelmedet amit Réka lányunk fülbevalója kapcsán tapasztaltunk.
Külön köszönet a használat során elveszett fülbevaló alkatrészek pótlásáért.

2016. december 12., hétfő


Papp Alexandra

Kedves türelmes voltál a mi Naomi babákkal aki 2 hónapos volt, gyors és pontos és szinte fájdalom mentes volt a fülbelövés :) Köszönjük

2016. december 12., hétfő


Jakabné Illés Nikoletta

Másfél hónapos kislányom otthoni környezetben kaphatta meg Nóra által az első fülbevalóját. Nóra kedves személyisége, türelme és profizmusa tette észrevehetetlenné Blankánknak a fülbelövést. Az eredmény pedig magáért beszél!!!

2016. december 12., hétfő


Rácz Melitta Melinda

Szia! Mi nagyon elégedett voltunk , barátságos,segítő készségeddel Melitta is élvezte nem vette annyira fel. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2016. december 12., hétfő


Szél Tamara

Kellemes környezetben és profi szaktudással kapta meg Adél baba az első fülbevalójat! Pár másodperc alatt, gyönyörű igényes fülbelövés!

2016. december 12., hétfő


Molnár Márta

A 7 éves kislányomnak,Timinek már volt fülbevalója,azonban nem jó helyre sikerült a belövés. Nóra oldalán láttam,hogy korrekciókkal is foglalkozik. Eljött hozzánk és pillanatok alatt a helyére került az új lyuk és az új fülbevaló. Semmi sírás,csak egy kellemes emlék maradt a fülbelövésről! Köszönjük

2016. december 12., hétfő


Mezeiné Tóth Niki

5 hónapos ikerbabáimat Bogit és Vikit vittem hozzád, és nagyon csajosak lettek a gyönyörű kis fülbevalókkal  kedves és gyors voltál, a lányok is ügyesek voltak. Már ajánlottalak is másnak, aki szintén elégedett volt
Köszönjük

2016. december 12., hétfő


Csabainé Zsuzsanna

Szia Nóra! Az unokám Izabella neked köszönhetően pár hónaposan füli tulajdonos lett! Nem sírt,nem pityergett! Türelmesen,profi módon zajlott .Ezúton is köszönjük!

2016. december 12., hétfő


Mihályi Erika

Sophiànak szerettünk volna fülbevalót 9 hónaposan.Tudtam olyan szakemberhez szeretnénk vinni aki időben rugalmas, megbizhatò és a megrendelt fülbevaló időben ott lesz és amikor hazautazunk már szépen fog csillogni a pici fülecskéjében!
Minden úgy is volt ahogy előzetesen megbeszéltük!
Kedves,mosolygós Nóri pedig egy pillanat alatt elkészült a fülbelövéssel.Nekünk szülőknek még csak időnk sem volt félni és Sophia pedig büszke fülbevalós lett!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönjük!

2016. december 12., hétfő


Lovász Andrea

Frida 2 hetes volt mikor megkapta első fülbevalóját Nórától aki annyira kedves és profi, hogy Frida végigaludta az egész procedúrát a babyhordozóban!
Csak ajánlani tudlak mindenkinek mert egy tündér vagy! :)
Azóta már cseréltük nagyobb méretűre a fülbevalónkat természetesen rögtön téged kerestelek! Köszönjük még egyszer!

2016. december 12., hétfő